chatmk.com Chat Hrvatske Chat Srbije Chat Bosne Chat Balkana
XAT CHAT (ulaz)
Mini 💙 chatmk.com 💙 novosti s Balkana

Umro je glumac John Challis, popularni Boycie iz 'Mućki'
Sun, 19 Sep 2021 13:23:00 +0000
Ministar Nedimović o RASTU PREMIJE ZA MLEKO: Sa 7 na 10 dinara po litru, od sada svako sa tri krave ispunjava uslove
Sun, 19 Sep 2021 15:34:00 +0200

FREE & LIVE Kako se prijaviti na chat ALTERNATIVE @chatmk.com 100% • CHAT2021chatmk.com
#CHAT #chatmk.com #DATING #WEBSITE
#CHAT
HR CHAT GEEK (ulaz)
CHAT BALKAN - novo!!!
CHAT SA STRANCIMA
#FREECHATROOMS @chatmk.com
chatmk.com


chatmk.com
XAT CHAT LARA
CHAT BOSNA
KRSTARICA CHAT
CHAT DOPISIVANJE
chatmk.com


CHAT ALTERNATIVE
CHAT WITH STRANGERS

Kako se prijaviti na chat

Korisnički račun/profil

Kako se prijaviti na chat @chatmk.comNisu dozvoljena dva ili vise korisnička računa.Sve duple račune brišemo jednom,najviše dva puta a ako nastavite raditi duple račune i nakon upozorenja od strane administratora(osoblje chata)tada će vam svaki dupli račun biti baniran. Nepristojni,vrijedjajući,vulgarni,provokativni,ponižavajući i sex nadimci takodjer nisu dozvoljeni.Nisu dozvoljeni nadimci na ćirilici.Svaki nadimak na ćirilici mijenjamo u latinicu. Nisu dozvoljeni računi(nadimci)sa jednim slovom kao niti nadimci samo sa brojevima.Ako se registrirate sa takvim računom,administratori chata će vam se javiti u vaš inbox(pvt)i promijeniti vam nadimak. Nisu dozvoljene gole,provokativne,vulgarne,uznemiravajuće,ponižavajuće slike za profile korisničkog računa/avatara i pozadine profila kao što nisu dozvoljene niti slike oružja,krvi,slike koje opisuju bilo kakav oblik nasilja i mržnju,spolnu orjentaciju,slike tj simboli drugih chatova.Sve takve slike(avatare) i pozadine profila BRIŠEMO ODMAH.
Za promjenu korisničkog imena/nadimka možete se javiti administratorima chata s time da je svaka promjena nadimka dozvoljena svaka 3 mjeseca. Brisanje svog korisničkog računa možete aktivirati u opcijama svog profila i nakon 7 dana sustav chata će vas automatski obrisati a ako brisanje želite odmah,javite se administratorima chata(admini) ili owneru(vlasnik). Svi korisnički računi/profili koji nisu aktivni na chatu duže od 6 mjeseci,biti će automatski obrisani od strane sustava chata.

Jezik chata - Službeni jezik chata je hrvatski. Dozvoljeni ostali jezici sličnog govornog područja: bosanski, srpski. . . Pisanje na ćirilici je dozvoljeno. Za pisanje na stranim jezicima:engleski,njemački itd koristite sobu na chatu English speaking room. Zabranjeno je prenošenje bilo kakvih podataka,informacija,tekstova,slika,linkova,gifova,glasovnih poruka,videa koji su uznemiravajući,lažni,prijeteći,koji šire mržnju i nasilje individualno ili prema bilo kojoj skupini,vjeri i naciji.Zabranjeni su svi oblici zloupotrebe tudjih podataka,brojeva,informacija i slika. Zabranjeno je medjusobno svadjanje,psovanje,klevetanje,prozivke,provociranje,vrijedjanje,prijetnje,ucjene i svi oblici zastrašivanja,širenje mržnje,nasilja i svih oblika diskriminacije. Zabranjeno je vrijedjanje tudjih obitelji,djece,majki i očeva. Zabranjeno je pisanje velikim štampanim slovima(pod tim se podrazumijeva da galamite). Zabranjeno je stavljanje muzike jedna za drugom kao sto su zabranjeni i svi oblici javnog spamanja gifovima,crtežima,slikama,glasovnim i tekstualnim porukama. (Kako se prijaviti na chat, razgovori sa strancima, chat, balkan chat, xat chat, chatmk.com1, mini chat, bosna chat, geek chat, chatmk.com2, krstarica chat, anonimni chat, čavrljanje chat, chatmk.com3, chat balkan, kako se prijaviti na chat, chatmk.com4, zvrk chat za decu)

<< Go back to the previous page

Kako se prijaviti na chat @-chatmk.com-

ONLINE ROOMS FOR CHAT SOBE #chatmk.com
CHATTING ROOMS FOR FREE chatmk.com
FREE ONLINE CHATTING ROOMS chatmk.com logo
BOOKMARK,SHARE,LIKE! :) THANK YOU!
HOT GEEK.HR
CHAT.COM.HR
BALKAN CHAT
chatmk.com

RECENT BLOG POSTS

#chatmk.com

chatmk.com Chat Chat Hrvatska Chat Srbija Chat Bosna chatmk.com Chat HR Hr Chat


© 2021 chatmk.com • ABOUT : CONTACT : PRIVACY : TERMS :